ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΕίναι μία αλυσίδα φαγητού που δημιουργήθηκε εδώ και χρόνια για να προσφέρει σε όλους τους πολίτες ζεστό σπιτικό φαγητό χωρίς συντηρητικά από μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής. Το όραμα του εμπνευστή ήταν να βοηθήσει τους πολίτες σε μία δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης να μπορούν να απολαμβάνουν ποιότητα ζεστού σπιτικού φαγητού με ενιαία τιμή από 2,90 ευρώ για όλα τα πιάτα.
Σε όσα σπιτάκια υπάρχει η τιμή 2,70 ευρώ υπάρχει συνεργασία με τον αντίστοιχο δήμο. Όταν η τιμή είναι 2,90 ευρώ τότε δεν έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Δήμο της περιοχής. Γι’ αυτό και υπάρχει η συγκεκριμένη διαφορά στην τιμή.
Όταν επιλέγω «Σπιτική Κουζίνα» επιλέγω πιστοποιημένη ποιότητα (ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) με παραδοσιακές συνταγές και αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά που με βοηθούν να ακολουθώ καθημερινά έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς να ανατρέχω σε λύσεις γρήγορου φαγητού.
Το πιο σημαντικό που κερδίζω στους γρήγορους ρυθμούς στους οποίους ζούμε είναι πολύτιμος χρόνος που μπορώ να τον αφιερώσω στη δουλειά μου ή τη διασκέδασή μου. Είναι απλό: Κάποιος άλλος μαγειρεύει για εμένα πιο οικονομικά, ακριβώς με τα ίδια υλικά που θα μαγείρευα κι εγώ. Ο χρόνος είναι χρήμα και τον εξασφαλίζει για μένα η «Σπιτική Κουζίνα». Αποκτώ ποιότητα ζωής που δεν είχα μέχρι σήμερα, απλά και οικονομικά!
Η «Σπιτική Κουζίνα» έχει εδώ και χρόνια τη δική της σύγχρονη και πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής. Με απόλυτη συνείδηση αντιλαμβάνεται τις δύσκολες εποχές που βιώνουν όλοι οι συμπολίτες μας και εξασφαλίζει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς λόγω της αγοραστικής δύναμης της εταιρίας μετά από χρόνια παρουσίας στο χώρο της εστίασης.
Σύντομα θα δημιουργηθεί η υποδομή για να γίνονται παραγγελίες και ηλεκτρονικά μετά από έντονο ενδιαφέρον του κόσμου.
Στη σελίδα μας στο Facebook spitiki kouzina και στο site μας www.spitikikouzina.gr αναρτώνται καθημερινά τα Μενού, τα νέα πιάτα, συμβουλές μαγειρικής, νέα προϊόντα και προσφορές.
Ο στόχος είναι να μπορεί ο κόσμος να καταναλώνει ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στην πιο ανταγωνιστική τιμή. Η «Σπιτική Κουζίνα» θέλει σταδιακά να διευρύνει το ωράριο λειτουργίας της διατηρώντας την ίδια υψηλή ποιότητα που την χαρακτηρίζει.
Αυτό είναι μία νέα υπηρεσία της Σπιτικής Κουζίνας για όσους θέλουν να χάσουν κιλά σε συνεργασία με δίκτυο ειδικών και διαιτολόγων. Δημιουργούμε δύο γεύματα καθημερινά που θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά ή να ακολουθήσετε ακόμη πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Όσοι περισσότεροι γίνουμε που θα αγαπήσουμε την «Σπιτική Κουζίνα» και την ποιότητα ζωής που μας προσφέρει, τόσο περισσότερο θα διαδοθεί η καθημερινή ποιότητα πιστοποιημένου φαγητού και σε άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Μπορώ να καλώ στο 210 9517286 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος για να ενημερώνομαι για τα πάντα.
Ναι υπάρχει. Μπορεί να έρθει το φαγητό στην πόρτα μου με ελάχιστη παραγγελία 1,50 ευρώ.
Σε πολύ λίγη ώρα. Το σημαντικό είναι ότι θα παραλάβω ζεστό ποιοτικό φαγητό σαν να το μαγείρεψε η μαμά μου.
Έχει όλα τα είδη καφέ υψηλής ποιότητας με το όνομα SALITO και σας προσφέρει απόλαυση αμέσως μετά το μεσημεριανό σας γεύμα.

Scroll To Top